KONTAKTA OSS

Skapa förfrågan
Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.
Kryssa i rutan för ditt samtycke.

Vi växer och söker en säljare med entreprenörsanda

Skapad 6 september, 2018 - av IT Omsorg

OM TJÄNSTEN

Vi växer och behöver utöka vårt team med ännu en säljare. Som säljare hos IT Omsorg jobbar du med stöd från försäljningschef, men i huvudsak självgående. Du bygger långsiktiga relationer med våra kunder som i huvudsak finns inom den privata vårdsektorn. I din portfölj får du ett brett utbud av nischad utrustning och IT-lösningar för vår målgrupp. 

OM IT OMSORG

Vi är en av fyra bolag i Sverige som arbetar med anpassade IT-tjänster mot privata vårdgivare. Vi erbjuder våra kunder IT-lösningar såsom lagringstjänster, bredbandsuppkopplingar såsom Sjunet och SLL-net, E-tjänstekort samt hårdvaror och support.

Vår vision är att alltid vara nära utvecklingen inom branschen och vara lyhörda för förändringar som påverkar våra kunder. Genom detta kan vi vara proaktiva och hjälpa våra kunder så att IT-lösningarna fungerar nu och i framtiden.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom branschen och har ett naturligt engagemang att vilja utvecklas. Vi ser gärna att du gillar problemlösning i din vardag, och genom det är självgående. Självklart är att du ser dig själv som serviceinriktad och gör ditt yttersta för att leverera det lilla extra till våra kunder.

Kunskapskrav:
  B2B försäljning
  Mötesbokning
  Driva egna processer 

Meriterande:
  Försäljning inom IT
  Försäljning av konsulter och rekryteringar

Med rätt engagemang och god drivkraft finns stora
möjligheter att växa i din roll i företaget.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till recruit@itomsorg.se, märk mailet med ”Ansökan säljare”.
Vi arbetar med löpande urval, för frågor om tjänsten kontakta Christian Catellani.
070 – 953 32 14, christian.catellani@itomsorg.se

Kontakta oss så berättar vi mer!

08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se