KONTAKTA OSS

Skapa förfrågan
Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.
Kryssa i rutan för ditt samtycke.

Klientskydd

Vi ser till att ni har ett av marknadens bästa klientskydd med hot- och sårbarhets managering, cyberattack minimering, anitvirus, EDR (Endpoint Detection and Response) samt fler skyddsfunktioner. På så sätt minimerar ni risken för att drabbas av skadlig kod som tillåter obehöriga att ta sig in i företagsnätverket eller att man blir drabbad av låsta filer och utpressning. Allt loggas och manageras centralt av IT Omsorg.

Säkra nätverk

Låt oss säkra ert företagsnätverk för att minimera risken för intrång och cyberattacker.
Här listar vi dom funktioner som vi aktiverar

 • Kontrollbaserad åtkomst så att enbart företagets datorer och användare kan ansluta till
  nätverket.
 • Intrångsskydd som används för att analysera nätverkstrafik i jakt på tecken om oönskad aktivitet.
 • Applikationskontroll där all trafik som går mot internet övervakas av vilket skyddar hela organisationen genom att blockera och begränsa åtkomst till osäkra applikationer.
 • Webbfiltrering som ger ökad säkerhet genom nekad åtkomst till farliga och osäkra webbsidor. Den förhindrar även nedladdning av filer infekterade med malware från skadliga eller hackade webbsidor.

Office365 säkerhet

Defender for Office 365.
Då IT Omsorg säljer Microsoft 365 lösningar till våra kunder rekommenderar vi att komplettera lösningen med Defender for Office 365 som ger skydd i Exchange, Teams och i Sharepoint i form av följande funktioner:

 • Säkra länkar i mejlen
 • Säkra bilagor i mejlen.
 • Säkra bilagor i OneDrive, Team och Sharepoint
 • Skydd mot nätfiske i Office365
 • Realtids detektering av skadlig kod.

Kryptering av E-post

Efterlev GDPR genom att kryptera E-post kommunikation när känslig data så som personuppgifter ska delas med externa.
Aktivera multifaktorautentisering (MFA) vilket ger ytterligare ett skyddslager i inloggningsprocessen och skyddar ifall en användares lösenord exponeras.

Dataförlustskydd

Med Azures DLP kan man förhindra att känslig information delas eller skickas med E-post. Man kan välja att blockera eller bara informera, rekommendera och utbilda avsändaren.

Informationsskydd

Med Azure AIP kan man skydda sig mot att känslig information inte kan delas av misstag till obehörig. Man är även skyddad mot att data kan tas med när anställd slutar då dokument som klassificerats som ”Internt” enbart kan öppnas av ett konto inom organisationen.

Kontakta oss
så berättar vi mer!

Öppettider: 08-17 helgfria vardagar

Telefon: 08 - 410 153 50
Epost: salj@itomsorg.se