KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  Vi växer och söker en självgående drifttekniker

  Skapad 6 september, 2018 - av IT Omsorg

  ,

  OM TJÄNSTEN

  Vi växer och behöver utöka vårt team på driftsidan. Som drifttekniker blir din uppgift att driftsätta, underhålla och svara på supportfrågor mot våra löpande kunder. Våra kunder finns i huvudsak inom den privata vårdsektorn och består av allt ifrån större bolag till mindre aktörer – det är därför viktigt att du är självgående och serviceinriktad i ditt dagliga arbete.  

  OM IT OMSORG

  Vi är en av fyra bolag i Sverige som arbetar med anpassade IT-tjänster mot privata vårdgivare. Vi erbjuder våra kunder IT-lösningar såsom lagringstjänster, bredbandsuppkopplingar såsom Sjunet och SLL-net, E-tjänstekort samt hårdvaror och support. 

  Vår vision är att alltid vara nära utvecklingen inom branschen och vara lyhörda för förändringar som påverkar våra kunder. Genom detta kan vi vara proaktiva och hjälpa våra kunder så att IT-lösningarna fungerar nu och i framtiden.

  KVALIFIKATIONER 

  Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom branschen och har ett naturligt engagemang att vilja utvecklas. Vi ser gärna att du gillar problemlösning i din vardag, och genom det är självgående. Självklart är att du ser dig själv som serviceinriktad och gör ditt yttersta för att leverera det lilla extra till våra kunder. 

  Kunskapskrav:
    Windows Server Infrastruktur så som AD, Remote Desktop, IIS
    Databashantering MS SQL Server & MySQL
    Kunskap inom Linux
    Erfarenhet av routing och switching, Wi-fi eller security
    Erfarenhet av Office 365 och dess tjänster
    Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL

  Meriterande:
    Kunskap inom scripting och deployment
    Kunskaper inom WordPress och PHP 

  Med rätt engagemang och god drivkraft finns stora
  möjligheter att växa i din roll i företaget.

  ANSÖKAN  

  Skicka din ansökan till recruit@itomsorg.se, märk mailet med ”Ansökan drifttekniker”.
  Vi arbetar med löpande urval, för frågor om tjänsten kontakta Rickie Hyvärinen.
  070 – 953 32 12, Rickie.hyvarinen@itomsorg.se 

   

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se