KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  Självbetjäning inom vården – Vi blir installationspartner av terminalerna

  Skapad 21 december, 2018 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, Vi sköter installation av terminal för självbetjäning från Melin Medical.

  Melin Medicals terminallösning erbjuder självbetjäning för betalning- och patientadministration integrerad med ert journalsystem. IT Omsorg blir från och med januari 2019 installationspartner av terminalerna i Storstockholm med angränsande kommuner.

  Om lösningen

  Melin Medicals terminal för självbetjäning avlastar era medarbetare och ger patienterna möjlighet att själva checka in hos er, ta en kölapp och betala – utan att involvera personalen. Terminalen samarbetar med ert journalsystem så att det uppdateras automatiskt.

  Tjänster kopplade till terminalen:

  – Köhantering kopplat till ert journalsystem
  – Automatisk fakturering, utskrift och registrering av betalning
  – Inkasso för uppföljning av era fakturor

  Besök Melin Medicals hemsida för att läsa mer.

  Självbetjäning för vård och omsorg

  Självbetjäning för vård och omsorg

  Vår ambition

  Vi är stolta över att få hjälpa till att effektivisera branschen tillsammans med Melin Medicals. Samarbetet innebär att vi, genom vårt kompetenta team, hjälper till med installation och utbildning på plats hos våra kunder. Vi är övertygade om att IT i den här formen är framtiden – vår ambition är att genom lyhördhet och nyfikenhet främja teknikens framfart som kommer utgöra en självklar del av vård- och omsorgssektorns verksamheter i närtid.

  Intresserad?

  Är er verksamhet intresserad av lösningen och vill veta mer?
  Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se