KONTAKTA OSS

Skapa förfrågan
Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.
Kryssa i rutan för ditt samtycke.

Vad är viktigt när du väljer IT-leverantör?

IT-tjänster

När ni väljer IT-leverantör behöver ni se er om efter en aktör som  förstår vården och de branchkritiska behoven som medföljer att bedriva vårdverksamhet.

Vi som IT-leverantör är fokuserade på vård- och omsorgsektorn och är vana att föreslå anpassade it-lösningar för olika typer av vårdverksamheter. Vi förstår samspelet mellan systemleverantörer, driftleverantörer och kommuner/landsting, vilket ger oss möjligheten att vara spindeln i nätet när det kommer till era IT-behov.

Att tänka på:

  • Förstår er IT-leverantör de branchkritiska behoven?
  • Vilken sort löpande IT-support behöver era anställda?
  • Tänk på att inte låsa er i långa avtal eftersom er verksamhet förändras över tid

När ni väljer oss som partner kollar vi alltid på ert specifika behov av IT-tjänster. Vi tar tillsammans med er fram anpassade IT-lösningar för att ni ska få bästa möjliga effekt och säkerhet av er investering.

Sjunet – kommunikationsnät för omsorgen

Sjunet är ett stabilt och garanterat tillgängligt kommunikationsnät och används idag för ett 100-tal olika tjänster. Sjunet ställs ofta som krav mot våra kunder, det då överföring av kritisk information såsom patientjournaler görs i verksamheten. Om er verksamhet har behov av att läsa eller uppdatera personuppgifter mot NPÖ (Nationell patientöversikt) behöver ni vara uppkopplade mot Sjunet.

HSA & SITHS-kort

Med SITHS identifierar du och dina medarbetare er vid inloggning av olika e-tjänster – i huvdsak för vård och omsorg. Som nationellt ombud upprättar IT Omsorg HSA-poster i HSA-katalogen samt utfärdar SITHS kort för vårdgivare och dess anställda.