KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  Lansering av ny webbplats och visioner för framtiden

  Skapad 17 december, 2017 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, Nya itomsorg.se

  Vi utvecklas

  IT Omsorg har växt och förändrats genom åren. Med vår utveckling vill vi även att vår webbplats speglar utvecklingen och vart vi är på väg. Vi har varit lyhörda för vad våra kunder efterfrågat och anpassat oss efter det.

  Att vänta under 2018

  2018 innebär stora tekniska och administrativa utmaningar inom vårdsektorn, vi vill med vår nya webbplats förenkla övergången från SITHS till EFOS och från PUL till GDPR. Genom seminarium och information under våren kommer vi beröra just dessa utmaningar. Håll utkik efter de seminarium som passar er verksamhet.

  Vi vill tacka Norrtälje Hälsocentral för de bilder vi fick ta hos er.
  www.norrtaljehalsocentral.se

  Utforska vår nya webbsida

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se