KONTAKTA OSS

Skapa förfrågan
Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.
Kryssa i rutan för ditt samtycke.

Lansering av ny webbplats och visioner för framtiden

Skapad 17 december, 2017 - av Martin Cederberg

nya itomsorg.se
Nya itomsorg.se

Vi utvecklas

IT Omsorg har växt och förändrats genom åren. Med vår utveckling vill vi även att vår webbplats speglar utvecklingen och vart vi är på väg. Vi har varit lyhörda för vad våra kunder efterfrågat och anpassat oss efter det.

Att vänta under 2018

2018 innebär stora tekniska och administrativa utmaningar inom vårdsektorn, vi vill med vår nya webbplats förenkla övergången från SITHS till EFOS och från PUL till GDPR. Genom seminarium och information under våren kommer vi beröra just dessa utmaningar. Håll utkik efter de seminarium som passar er verksamhet.

Vi vill tacka Norrtälje Hälsocentral för de bilder vi fick ta hos er.
www.norrtaljehalsocentral.se

Utforska vår nya webbsida

Kontakta oss så berättar vi mer!

08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se