KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  Seminarium kring kvalitets- och ledningssystem

  Skapad 17 december, 2017 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, Qualitivo kvalitetsledningssystem

  Vi märker av en allt större efterfrågan kring system för ledningssystem och kvalitetssäkring. Vi kommer därför under februari att arrangera ett seminarium kring just kvalitets- och ledningssystem.

  När: Fredag 9 feb, 2018 (kl. 09.00)
  Plats: IT Omsorg (Kuskvägen 6, Sollentuna).

  Om systemet:
  Ta det systematiska kvalitetsledningsarbetet till nästa nivå med Qualitivo.
  Qualitivo är ett modernt verksamhetsstöd där alla arbetsrutiner och processer finns tillgängligt digitalt på ett och samma ställe, både behörighetsstyrt och versionshanterat. Med hjälp av Qualitivo kan du säkerställa att era processer och rutiner efterlevs med fullständig spårbarhet i vem som gjort vad och när. När interna rutiner och processer efterlevs varje dag, varje gång skapar vi också förutsättningar för att analysera och följa upp vårt dagliga arbete. Med Qualitvio kan du enkelt skapa överskådliga rapporter utan massor av administration

  Gör er intresseanmälan direkt till vår epost (info@itomsorg.se) eller fyll i formuläret nedan.

   Kontakta oss så berättar vi mer!

   08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se