KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  IT Omsorg är Microsoft Silver Partner

  Skapad 26 april, 2019 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, Microsoft Silver Partner

  Vi vill fortsätta utveckla vår tjänsteportfölj och hjälpa våra kunder med trovärdiga och funktionella IT-lösningar. Därför har vi valt att bli Microsoft Silver Partner.

  Vi arbetar i stor omfattning med produkter från Microsoft, däribland och i huvudsak tillhandahåller vi och supportrar Microsoft Office 365.

  Under våren 2019 har vi tagit ytterligare några steg i vårt samarbete med Microsoft och blivit Microsoft Silver Partner. Det innebär ett djupare samarbete och utvecklar våra affärer med Microsoft. Därmed har vi större möjligheter att hjälpa våra kunder med trovärdiga och funktionella IT-lösningar.

  Rickie Hyvärinen, Vice VD och Driftchef, IT Omsorg

  Rickie Hyvärinen, Vice VD och Driftchef

  Vi vill vara med i kommande
  utveckling av framtidens produkter.

  — Som MS-partner vill vill vara en del av Microsofts nätverk och kunna erbjuda våra kunder en mer komplett och anpassad IT-lösning. Som Silver Partner ser vi fördelar som i slutändan gynnar våra kunder vilket har medfört det här steget, säger Rickie Hyvärinen.

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se