KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  IT Omsorg inleder samarbete med Svensk Provtagning.

  Skapad 6 maj, 2019 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, IT Omsorg inleder samarbete med Svensk Provtagning

  IT Omsorg inleder samarbete med Svensk Provtagning och ansvarar för den löpande supporten. Tillsammans med Svensk Provtagning vi nu möjlighet att erbjuda våra anställda, kunder och samarbetspartners 15 % rabatt på valfri hälsokontroll.

  www.svenskprovtagning.se

  Svensk provtagning erbjuder digitala provtagnings- och hälsotjänster och hälsodata för personligt bruk i Sverige. Som en erfaren aktör i vård- och omsorgssektorn har fått vi fått uppdraget att hjälpa till med support av tjänsten.

  I och med detta erbjuder vi vid beställning av hälsokontroll 15 % rabatt – ange koden it-omsorg i kassan (www.svenskprovtagning.se)

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se