KONTAKTA OSS

  Skapa förfrågan

  Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.

  Kryssa i rutan för ditt samtycke.

  Din hemsida behöver ett SSL-certifikat!

  Skapad 23 maj, 2019 - av Ville Virkkunen

  Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 99 Warning: Array to string conversion in /customers/5/5/4/itomsorg.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 115 Array, Glöm inte SLL-certifikat på er hemsida

  SLL står för Secure Socket Layer och används för att kryptera trafik mellan en webbserver och en besökare. När ett SLL-certifikat är upprättat är det inte möjligt att avlyssna trafiken och fånga upp uppgifter såsom lösenord och betalningsuppgifter eller dylikt.

  Varför behöver vi ett SLL-certifikat?

  För en tid tillbaka började Google värdera hemsidor med SLL-certifikat högre än dom som står utan. Det betyder att likvärdiga sidor som inte har certifikatet hamnar längre ner i Googles sökresultat än de som har. Dessutom kan de besökare som använder webbläsaren Chrome ha problem att nå din hemsida vid uteblivet certifikat.

  Hur vet jag om jag har ett korrekt SLL-certifikat?

  Det är enkelt att se i adressfältet när du besöker din hemsida. Se bara efter om adressen börjar med https://, och inte http://. Moderna webbläsare flaggar dessutom för säkra och icke säkra webbplatser genom ett hänglås intill ditt domännamn.

  Hur skaffar jag ett SLL-certifikat?

  Du kan oftast lägga till ett certifikat hos din nuvarande leverantör av webbhotell. Om du är kund hos IT Omsorg så hjälper vi er gärna med detta. Kontakta då vår support.

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  08 - 410 153 50 eller salj@itomsorg.se