KONTAKTA OSS

Skapa förfrågan
Vi hanterar dina uppgifter enligt vår Dataskyddspolicy.
Kryssa i rutan för ditt samtycke.

IT-tjänster med expertis inom vård och omsorg.

Genom våra IT-tjänster förenklar vi ert vardagliga arbete och ger er möjlighet att fokusera på er kärnverksamhet. Vår mission är att erbjuda er 100 % krångelfri IT. Genom att vara lyhörda har vi tillsammans med våra kunder specialiserat oss inom vård- och omsorgssektorn de senaste tio åren. Er verksamhet kan därför genom oss få en god förståelse för era behov och anpassade it-lösningar för er bransch.

Våra tjänster

Som ett av de ledande ombuden för SITHS/EFOS kan vi upprätta SITHS-kort eller personposter i HSA för er och era medarbetare. Vi ser också till att ni blir anslutna till NPÖ via TGP.

Vi erbjuder ett brett utbud av IT-lösningar för vård- och omsorgsbolag, allt ifrån isolerade tjänster som trådlöst kontor, säkrare miljöer eller helt enkelt en komplett IT-lösning för hela ert företag. Vi lyssnar gärna – och kommer med smarta lösningar anpassade för er!

Våra tjänster vänder sig i huvudsak till er som verkar inom den privata vård- och omsorgsektorn i hela Sverige. Med andra ord bolag som vårdcentraler, hälsocentraler och äldreboenden. Men även liknande aktörer väljer oss som leverantör och IT-partner.


Våra tjänsteområden

E-tjänstekort

HSA/SITHS-kort

Som nationellt ombud tillhandahåller och registrera vi era personposter i HSA, samt upprätta SITHS-kort till er som privata vårdgivare. 

IT-tjänster

IT-tjänster

Vi erbjuder er verksamhet ett brett utbut av IT-lösningar. Så som trödlöst kontor, Sharepoint och Office 365, till mer kompletta lösningar inom Drift och underhåll.

IT-utrustning

IT-utrustning

Fastna inte med gammal utrustning som krånglar och inte uppfyller dagens krav för funktion och säkerhet. Vi tillhandahåller hårdvara så som datorer, printers och skrivare m.m. Dessutom får ni allt levererat och uppsatt – för vi efterstävar 100 % krångelfri IT.

IT-säkerhet

IT-säkerhet

Vad krävs för att Er verksamhet ska ha fullgodlig säkerhet? Dessutom ställs nu ökade krav genom GDPR. Vi hjälper er att se över ert dataskydd och föreslår eventuella åtgärder som exempelvis VPN- och antviruslösningar.

Support

Support & Helpdesk

Låt inte era medarbetare fastna med ett IT-relaterat problem längre än nödvändigt. Vi erbjuder bred kompetens av problemlösning, både per telefon och på plats. Vår support har max två minuters kötid.

Konsulttjänster inom IT

Konsulttjänster

Vi har en bred kompetens inom olika områden och kan hjälpa till med genomlysningar av IT-miljöer, granskningar av nya IT-system samt vara bollplank kring strategiska IT-val. Vi placerar IT-kompetens utifrån behov för kortare eller längre uppdrag internt hos er som kund.

Digitala möten och telefoni

Digitala möten & Telefoni

IT Omsorg har en gemensam plattform som täcker hela behovet med allt ifrån digitala vårdmöten, avancerad telefonväxel med callback till anpassad APP.